Târgul „Zilele Recoltei ediţia 2015”, inaugurat de Primarul Cristian Popescu – Piedone

În acordurile muzicii populare şi invitat să se prindă în horă de micuţii care activează în cadrulCentrului Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” din Sectorul 4, Primarul Cristian Popescu – Piedone a inaugurat vineri, 25 octombrie a.c., ediţia din acest an a Zilelor Recoltei.

Acest târg de toamnă, a cărui organizare în imediata apropiere a Parcului Lumea Copiilor a devenit tradiţie în Sectorul 4, găzduieşte şi anul acesta peste 150 de producători sosiţi din toată ţara.

Urmând să-şi închidă porţile pe 4 octombrie a.c., manifestarea oferă posibilitatea locuitorilor Sectorului 4, cât şi celor din toată Capitala, să-şi facă aprovizionarea cu fructe şi legume proaspete de sezon, necesare preparării conservelor pentru iarnă.

Cum de la o sărbătoare a toamnei nu putea să lipsească tradiţionalul must, acesta va curge din belşug pe parcursul desfăşurării evenimentului, însoţind gustoasele bucate care se gătesc pe loc, fie că vorbim de cele pe grătar sau la ceaun.

Pentru a fi pe deplin încredinţaţi că târgul vă oferă posibilitatea de a petrece momente agreabile în aer liber, adăugăm că pe scena special amenajată pe aleea de acces în Parcul Lumea Copiilor vor avea loc recitaluri de folclor şi multe alte momente artistice – surpriză.

Vă aşteptăm în număr cât mai mare, pentru a celebra împreună sosirea anotimpului recoltei!